matrix
عدد الرسائل : 60 العمر : 32 السٌّمعَة : 0 نقاط : 45 تاريخ التسجيل : 22/09/2008
| موضوع: شاورمة الفراخ الخميس سبتمبر 03, 2009 10:18 am | |
| 1- صدور دجاج الكميه الي تحتاجيها 2- نص كاس زيت زيتون 3-نص كاس عصير ليمون واذا يزيد افضل بعد 4- بهار اسود او ابيض وفلفل احمر وملح 5- وادا تحبي حطي علبة روب زبادي
للعجينه :
3 كاسات طحين كاس وربع ماء ملعقه كبيره خميره فوريه شوي ملح وملعقه كبيره سكر بيضه
السلطه :
خس مفروم طماطم مقطع شرائح او مكعبات مخلل خيار صلصة طحينة وشطه وماء مقادير انتي تحدديها على حسب الكمية
الطريقه .
1- نحط الجاج في حافظه نصب الزيت والليمون والبهارات والملح والزبادي ان حبيتي ونتركهم بالثلاجه يوم كامل افضل واحسن
2- بعد يوم من نقع الدجاج في الخلطه
3- نخد صدور الدجاج على صاج او مقلى تيفال ونقليه مع شريحة زبده حوالي ربع الزبده ونشويها لحد ما تحمر مش شرط تنضج بالكامل لا شوي فقط تحمير
4- نقطع الدجاج شريح مستطيله بعد التحمير الخفيف
1- نخلط الطحين والملح والخميره والسكر والماء
2- نتركها ساعه كامله ونص لحد ما تخمر العجين
3- المقدار هيكفي 15 خبز قسميها بتسوي 15
هيكون رقيق ما تخافيش عادي لمن تخبزيها
4- بنحتاج صاج تيفال لو مش عندك مش مشكلة ممكن في مقلى تيفال مش مخدوش علشان ما يحرق الخبز
5- نفرد العجينه الي قطعناها وكورناها وفردناها بالنشابه مش مهم يكون دائري تمام
6- نخبزه ونلحظ بين كل خبز لزوم ننظف الصاج حتى ما يحرق الخبز ويصير اسود ومر طعمه
7- بعد ما خبزناهم
8- ناخذ الحشو ونحط الخس والصلصة والمخلل ونلفها عادي
9- الشكل الاخير لها
اتمني ان تنال اعجابك
| |
|
Handsomegirl
عدد الرسائل : 1536 العمر : 35 العمل/الترفيه : طالــــــــــــــــــــبة الأوسمه : السٌّمعَة : 0 نقاط : 1651 تاريخ التسجيل : 22/10/2008
| موضوع: رد: شاورمة الفراخ الخميس سبتمبر 03, 2009 10:50 am | |
| تسلم ايدك انت جوعتنى منور بمواضيعك الجميله | |
|
matrix
عدد الرسائل : 60 العمر : 32 السٌّمعَة : 0 نقاط : 45 تاريخ التسجيل : 22/09/2008
| موضوع: رد: شاورمة الفراخ الخميس سبتمبر 03, 2009 11:08 am | |
| مشكور ياHandsomegirl على المرور نورتى الموضوع وانا موجود باذن الله | |
|
Admin Big Boss
عدد الرسائل : 7241 العمر : 36 العمل/الترفيه : sayeeeeeeeeeeee3 الأوسمه : السٌّمعَة : 12 نقاط : 6390 تاريخ التسجيل : 22/08/2008
| موضوع: رد: شاورمة الفراخ الخميس سبتمبر 03, 2009 2:27 pm | |
| | |
|