naw3eyavoice
اهلا وسهلا بكم في منتدي صوت النوعية

نتمنى تواجدكم الدائم معنا
naw3eyavoice
اهلا وسهلا بكم في منتدي صوت النوعية

نتمنى تواجدكم الدائم معنا
naw3eyavoice
هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.

naw3eyavoice

هذا المنتدي يتحدث باسم طلاب كليه تربيه نوعيه جامعه المنصوره ويحتوي علي جميع ابداعاتهم
 
الرئيسيةأحدث الصورالتسجيلدخول
منتدي صوت النوعيه يرحب الساده الاعضاء والزوار ونتمي ان تقضوا وقت ممتع معنا وتساهموا في تطور و رقي المنتدي Admin

 

 طبق اليوم...ايه انت صايم ماتنساش

اذهب الى الأسفل 
4 مشترك
انتقل الى الصفحة : 1, 2  الصفحة التالية
كاتب الموضوعرسالة
Handsomegirl

Handsomegirl


انثى
عدد الرسائل : 1536
العمر : 35
العمل/الترفيه : طالــــــــــــــــــــبة
الأوسمه : طبق اليوم...ايه انت صايم ماتنساش Tamauz
السٌّمعَة : 0
نقاط : 1651
تاريخ التسجيل : 22/10/2008

طبق اليوم...ايه انت صايم ماتنساش Empty
مُساهمةموضوع: طبق اليوم...ايه انت صايم ماتنساش   طبق اليوم...ايه انت صايم ماتنساش Emptyالأربعاء أغسطس 26, 2009 11:39 am

[b]السلام عليكم ورحمة الله وبركاته ايه رايكم فى اسم الموضوع (طبق اليوم)
بصو يا أعضائى الأعزاء كل واحد او واحدة عندها نوع من الأكل ممكن تقولنا
وصفته اذاى وبكدة هنساعد البنات والشباب على القضاء على الخلافات
اللى بتتكرر كل يوم بين الأزواج على الأكل انا هبدأ امممممممممممممممم
تعد هذه الوجبة التي يسميها المصريون (تورلي ) والتي يختلط فيه الخضر مع اللحم وجبة غنية ومغذية بشكل كبير، ومع ذلك فهي سهلة الإعداد ويمكن التنوع فيها باختزال أو إضافة أي نوع آخر من الخضر.


مواصفات الطبق:
المطبخ / مصري .
المكونات الرئيسية: بطاطس - الباذنجان - الكوسة - الفاصوليا والبامية.
مدة الإعداد :25 دقيقة.
مدة الطهي: 45 دقيقة.
تكفي :5 أفراد.

المقادير :
2 بصلة متوسطة الحجم.
- نصف كيلو من اللحم مقطعة في مكعبات صغيرة.
- مرق الدجاج.
- ربع كيلو من البامية.
- فنجان من البازلاء.
- 3 ملاعق من صلصة الطماطم.
- 3 ثمرات من الكوسة متوسطة الحجم.
- نصف كيلو من البازلاء.
- ملعقتان من السمن النباتي.
- ملح وفلفل.
- درنتين من البطاطس متوسطة الحجم.

الطريقة:
تحضير الخضر واللحم:
في سلطانية عميقة يتم سلق اللحم بعد تتبيله بالملح والفلفل .

قومي بتقطيع وغسيل البطاطس والباذنجان والكوساء .
جهزي الخضر (البازلاء والفاصوليا والبامية ) ثم اغسليها .
اخلطي كل المكونات مع بعضها .

تحضير طاجن الطهي:
يتم تسخين الفرن جيدا حتى درجة 260 سليزية .
اخلطي الصلصة مع مرق الدجاج مع الزبد مع البصل والملح والفلفل داخل الطاجن ثم أضيفي الخضراوات واللحم واخلطي الكل جيدا .

غطي الخليط بالماء، ثم غطي الوعاء بورق الألومنيوم واتركيه في الفرن لمدة 40-45 دقيقة حتى ينضج .
بعد نصف ساعة أزيلي غطاء الفويل وأضيفي الماء إن كان لذلك حاجة .

يمكن تغطية وجه الطاجن بشرائح الطماطم والفلفل والبصل والليمون .[/
b]
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
حبيب الروح

حبيب الروح


انثى
عدد الرسائل : 5729
العمر : 33
العمل/الترفيه : طالــــــــــــــــــبة
الأوسمه : طبق اليوم...ايه انت صايم ماتنساش Master10
السٌّمعَة : 0
نقاط : 6707
تاريخ التسجيل : 26/07/2009

طبق اليوم...ايه انت صايم ماتنساش Empty
مُساهمةموضوع: رد: طبق اليوم...ايه انت صايم ماتنساش   طبق اليوم...ايه انت صايم ماتنساش Emptyالأربعاء أغسطس 26, 2009 12:30 pm

شكرا لكى ع الموضوع
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
Handsomegirl

Handsomegirl


انثى
عدد الرسائل : 1536
العمر : 35
العمل/الترفيه : طالــــــــــــــــــــبة
الأوسمه : طبق اليوم...ايه انت صايم ماتنساش Tamauz
السٌّمعَة : 0
نقاط : 1651
تاريخ التسجيل : 22/10/2008

طبق اليوم...ايه انت صايم ماتنساش Empty
مُساهمةموضوع: رد: طبق اليوم...ايه انت صايم ماتنساش   طبق اليوم...ايه انت صايم ماتنساش Emptyالأربعاء أغسطس 26, 2009 12:32 pm

تسلملى لمرورك لوعندك طبق حلو بقى قدميه خلينا كلنا نستفيد
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
midoellazez

midoellazez


ذكر
عدد الرسائل : 1733
العمر : 36
العمل/الترفيه : خالـــــى البـــــــال
الأوسمه : طبق اليوم...ايه انت صايم ماتنساش Mr
السٌّمعَة : 7
نقاط : 1160
تاريخ التسجيل : 23/08/2008

طبق اليوم...ايه انت صايم ماتنساش Empty
مُساهمةموضوع: رد: طبق اليوم...ايه انت صايم ماتنساش   طبق اليوم...ايه انت صايم ماتنساش Emptyالأربعاء أغسطس 26, 2009 2:50 pm

انا بقى هجهز ليكم طبق بس لسة لما اعمل تجارب عليا اى حد تانى الاول بلاش انتم
لما نتاكد من صحتة ومدى الامان فية
وبعدين اقدمه ليكم
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
midoellazez

midoellazez


ذكر
عدد الرسائل : 1733
العمر : 36
العمل/الترفيه : خالـــــى البـــــــال
الأوسمه : طبق اليوم...ايه انت صايم ماتنساش Mr
السٌّمعَة : 7
نقاط : 1160
تاريخ التسجيل : 23/08/2008

طبق اليوم...ايه انت صايم ماتنساش Empty
مُساهمةموضوع: رد: طبق اليوم...ايه انت صايم ماتنساش   طبق اليوم...ايه انت صايم ماتنساش Emptyالأربعاء أغسطس 26, 2009 3:02 pm

حرااااااااااااااااااااام علييييييييييييكم انا جوعت اهئ اهئ
مش تخلوا المواضيع دى بعد الفطار حلوة اوى الاكلة دى
تسلم اديكى يا Handsomegirl طعمها حلو اوى يجنن شكلك
شاطرة فى المطبخ
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
Admin
Big Boss
Admin


ذكر
عدد الرسائل : 7241
العمر : 36
العمل/الترفيه : sayeeeeeeeeeeee3
الأوسمه : طبق اليوم...ايه انت صايم ماتنساش Master10
السٌّمعَة : 12
نقاط : 6390
تاريخ التسجيل : 22/08/2008

طبق اليوم...ايه انت صايم ماتنساش Empty
مُساهمةموضوع: رد: طبق اليوم...ايه انت صايم ماتنساش   طبق اليوم...ايه انت صايم ماتنساش Emptyالخميس أغسطس 27, 2009 12:33 am

مفيش حد معاه شويه ملح
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
https://naw3eyavoice.own0.com
Handsomegirl

Handsomegirl


انثى
عدد الرسائل : 1536
العمر : 35
العمل/الترفيه : طالــــــــــــــــــــبة
الأوسمه : طبق اليوم...ايه انت صايم ماتنساش Tamauz
السٌّمعَة : 0
نقاط : 1651
تاريخ التسجيل : 22/10/2008

طبق اليوم...ايه انت صايم ماتنساش Empty
مُساهمةموضوع: رد: طبق اليوم...ايه انت صايم ماتنساش   طبق اليوم...ايه انت صايم ماتنساش Emptyالخميس أغسطس 27, 2009 8:21 am

هههههههههههه
هى تجربة حمضيه ياميدو
خلاص جربها على فأر الأول
تسلم على الرد
مفيش يا ادمين ابقى اشحتلنا شويه اصل انا بحب الملح يكون زيادة
يالا بقى مستنين اطباق رائعة منكم
انا عارفه ان الولاد فى الطبيخ افضل من البنات
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
midoellazez

midoellazez


ذكر
عدد الرسائل : 1733
العمر : 36
العمل/الترفيه : خالـــــى البـــــــال
الأوسمه : طبق اليوم...ايه انت صايم ماتنساش Mr
السٌّمعَة : 7
نقاط : 1160
تاريخ التسجيل : 23/08/2008

طبق اليوم...ايه انت صايم ماتنساش Empty
مُساهمةموضوع: رد: طبق اليوم...ايه انت صايم ماتنساش   طبق اليوم...ايه انت صايم ماتنساش Emptyالخميس أغسطس 27, 2009 10:11 am

طبق اليوم بقى سهل جدا بس عايز تركيييييز اصحوا معايا:
1- نجيب بيضة ونحطها فى مياة فى كنكة او طشت او حلة او اى حاجة ونسيبها على النار
2- بعد ما تغلى لمدة 10 دقايق تقريبا كدة نطفى عليها ونطلع البيضة من المياة ونقشرها
كدة البيضة المسلوقة جاهزة للاكل
شكرا على المتابعة اعزائى المشاهدين والمشاهدات
مفيش اسهل من كدة
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
Handsomegirl

Handsomegirl


انثى
عدد الرسائل : 1536
العمر : 35
العمل/الترفيه : طالــــــــــــــــــــبة
الأوسمه : طبق اليوم...ايه انت صايم ماتنساش Tamauz
السٌّمعَة : 0
نقاط : 1651
تاريخ التسجيل : 22/10/2008

طبق اليوم...ايه انت صايم ماتنساش Empty
مُساهمةموضوع: رد: طبق اليوم...ايه انت صايم ماتنساش   طبق اليوم...ايه انت صايم ماتنساش Emptyالخميس أغسطس 27, 2009 10:15 am

ههههههههههههههه
هههههههههههههههه
بجد اكله جااااااااااااااااااااااامدة طباخ ماهر اووووووووووووووى تسلم ايدك
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
midoellazez

midoellazez


ذكر
عدد الرسائل : 1733
العمر : 36
العمل/الترفيه : خالـــــى البـــــــال
الأوسمه : طبق اليوم...ايه انت صايم ماتنساش Mr
السٌّمعَة : 7
نقاط : 1160
تاريخ التسجيل : 23/08/2008

طبق اليوم...ايه انت صايم ماتنساش Empty
مُساهمةموضوع: رد: طبق اليوم...ايه انت صايم ماتنساش   طبق اليوم...ايه انت صايم ماتنساش Emptyالخميس أغسطس 27, 2009 10:35 am

ها عجبتك اكلة سهلة بس عايزة شوية تركيز لانك ممكن تطلعيها بدرى ميكونش لسة
استوت وتطلع نية او ممكن تنسيها وتفرقع فى الكنكة سهلة بس لازم تركيز جامد
ان شاء الله هنقدم اكلات تانية اصعب بس ربنا يسهل
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
Handsomegirl

Handsomegirl


انثى
عدد الرسائل : 1536
العمر : 35
العمل/الترفيه : طالــــــــــــــــــــبة
الأوسمه : طبق اليوم...ايه انت صايم ماتنساش Tamauz
السٌّمعَة : 0
نقاط : 1651
تاريخ التسجيل : 22/10/2008

طبق اليوم...ايه انت صايم ماتنساش Empty
مُساهمةموضوع: رد: طبق اليوم...ايه انت صايم ماتنساش   طبق اليوم...ايه انت صايم ماتنساش Emptyالخميس أغسطس 27, 2009 10:44 am

[b]عجنبى جدا واليكم طبق اليوم اتمنى ان يعجبكم
المكرونة بالبروكلي والجبن
إذا كنتِ قد مللت من الأطباق التقليدية وتريدين طبقا نباتيا شهيا، فبالتأكيد هذا هو الطبق الأنسب والأفضل.


المقادير:


500 جم طماطم شيري
400 جم مكرونة فيتوتشيني أو لينجوين
500 جم بروكلي مقطع
ثلث كوب زيت زيتون نقي
فصا ثوم مفريان
كوب بقسماط
ملعقة كبيرة قشر ليمون مبشور
ربع كوب عصير ليمون طازج
ملح وفلفل (للتذوق)
250 جم جبن ريكوتا مفتت





طريقة التحضير:


1- سخني الفرن إلى درجة حرارة 200 مئوية، ثم بطني صينية فرن بورق الزبد وضعي بها الطماطم، ثم أدخليها الفرن واتركيها لمدة 20 دقيقة تقريبا.
2- أثناء شي الطماطم، اسلقي المكرونة في ماء مغلي حتى تنضج مع إضافة البروكلي قبل 4 دقائق من نضج المكرونة.
3- صفي المكرونة والبروكلي وأعيديهما مرة أخرى إلى الوعاء.
4- سخني ملعقة كبيرة ونصف من زيت الزيتون في مقلاة على درجة حرارة أعلى من المتوسطة، وأضيفي الثوم وقلبي لمدة 30 ثانية أو حتى يذبل، ثم أضيفي البقسماط وقلبيه من وقت لآخر لمدة 5 دقائق أو حتى يصير ذهبيا.
5- قلبي قشر الليمون مع عصير الليمون والملح والفلفل والزيت المتبقي، ثم أضيفيه مع الجبن الريكوتا إلى مزيج المكرونة والبروكلي وقلبي برفق حتى الامتزاج.
6- أضيفي الطماطم وقلبي ثانية، ثم قسمي المزيج بين أطباق التقديم وانثري فوقه مزيج البقسماط وقدمي في الحال.


[/b]
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
midoellazez

midoellazez


ذكر
عدد الرسائل : 1733
العمر : 36
العمل/الترفيه : خالـــــى البـــــــال
الأوسمه : طبق اليوم...ايه انت صايم ماتنساش Mr
السٌّمعَة : 7
نقاط : 1160
تاريخ التسجيل : 23/08/2008

طبق اليوم...ايه انت صايم ماتنساش Empty
مُساهمةموضوع: رد: طبق اليوم...ايه انت صايم ماتنساش   طبق اليوم...ايه انت صايم ماتنساش Emptyالخميس أغسطس 27, 2009 11:06 am

فيتوتشيني أو لينجوين
بروكلي
ريكوتا مفتت
هو الطبق جاااااااامد انا دوقتة حالا بس المشكلة الحاجات دى اجيبها من اى صيدلية
ولا فية واحدة معينة بتبيع الحاجات دى؟
الطبق بجد شهلة جامد بس الصراحة مش دوقته قبل كدة وبصراحة اكتر
الحاجات دى اول مرة اسمع عنها مالة الفول والطعمية ولا البيض المسلوق جامد
تسلم ايديكى وشكلك طباخة ماهرة تسلم ايديكى الجميلة دى طعمة حلو اوى
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
Handsomegirl

Handsomegirl


انثى
عدد الرسائل : 1536
العمر : 35
العمل/الترفيه : طالــــــــــــــــــــبة
الأوسمه : طبق اليوم...ايه انت صايم ماتنساش Tamauz
السٌّمعَة : 0
نقاط : 1651
تاريخ التسجيل : 22/10/2008

طبق اليوم...ايه انت صايم ماتنساش Empty
مُساهمةموضوع: رد: طبق اليوم...ايه انت صايم ماتنساش   طبق اليوم...ايه انت صايم ماتنساش Emptyالخميس أغسطس 27, 2009 11:19 am

هههههههههههه
والله خلتنى احس انك دوقته بجد
تسلم ايدك على المتابعة الجميلة اللى ربنا مايحرمنى منها
انا بستنى طبقك التانى يالا متتاخرش علينا
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
midoellazez

midoellazez


ذكر
عدد الرسائل : 1733
العمر : 36
العمل/الترفيه : خالـــــى البـــــــال
الأوسمه : طبق اليوم...ايه انت صايم ماتنساش Mr
السٌّمعَة : 7
نقاط : 1160
تاريخ التسجيل : 23/08/2008

طبق اليوم...ايه انت صايم ماتنساش Empty
مُساهمةموضوع: رد: طبق اليوم...ايه انت صايم ماتنساش   طبق اليوم...ايه انت صايم ماتنساش Emptyالخميس أغسطس 27, 2009 11:40 am

شوية وراجع بطبق احلى انا هروح السوق اشترى الحاجات وراجع حالا
فاصل ونواصل برنامج اكلة شهية من غير تقلية
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
Handsomegirl

Handsomegirl


انثى
عدد الرسائل : 1536
العمر : 35
العمل/الترفيه : طالــــــــــــــــــــبة
الأوسمه : طبق اليوم...ايه انت صايم ماتنساش Tamauz
السٌّمعَة : 0
نقاط : 1651
تاريخ التسجيل : 22/10/2008

طبق اليوم...ايه انت صايم ماتنساش Empty
مُساهمةموضوع: رد: طبق اليوم...ايه انت صايم ماتنساش   طبق اليوم...ايه انت صايم ماتنساش Emptyالخميس أغسطس 27, 2009 12:59 pm

هههههههههههه
منور ياميدو
بننتظر اهه
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
Handsomegirl

Handsomegirl


انثى
عدد الرسائل : 1536
العمر : 35
العمل/الترفيه : طالــــــــــــــــــــبة
الأوسمه : طبق اليوم...ايه انت صايم ماتنساش Tamauz
السٌّمعَة : 0
نقاط : 1651
تاريخ التسجيل : 22/10/2008

طبق اليوم...ايه انت صايم ماتنساش Empty
مُساهمةموضوع: رد: طبق اليوم...ايه انت صايم ماتنساش   طبق اليوم...ايه انت صايم ماتنساش Emptyالجمعة أغسطس 28, 2009 9:51 am

طريقة عمل محشى ورق العنب
ورق العنب
يزال العرق ويرص فوق بعض ويوضع في قدر ونضع عليه ماء مغلي ونتركه يغلي غلوه ونطفي النار ونضعه في مصفاة نحاول نشيله زي ما هو مرصوص ونحفظه في الفريزر او نحشيه ونحفظه محشي
وأنا عارفه ان البنات ما فيهم حيل يسلقوا الورق ما عندهم وقت عشان كده خدي من القوارير الموجوده في السوبر ماركت
المقادير
4بصلات - 2طماطم - كاسه رز -2 ملعقه طماطم -4-ملح وفلفل أسود -لحمه مفرومه أو ريش ضاني وأنا أفضل الريش
ملعقه ملح ليمون - كاسه عصير ليمون - بقدونس مفروم -ماء - نصف كوب نعناع مفروم - كوب زيت زيتون

التحضير
نضع البقدونس والملح والرز واللحمه وان كانت ريش توضع في قاع القدر ويرص الورق عنب فوقها والطماطم والليمون وزيت الزيتون والنعناع وملح الليمون والبصل وكافة المقادير فيما عدا الصلصة والمويه
يحشى ورق العنب وتضاف الصلصة والماء الي قدر ورق العنب
ونتركه على النار حتى يتم طهيه
وبالعافيه
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
Handsomegirl

Handsomegirl


انثى
عدد الرسائل : 1536
العمر : 35
العمل/الترفيه : طالــــــــــــــــــــبة
الأوسمه : طبق اليوم...ايه انت صايم ماتنساش Tamauz
السٌّمعَة : 0
نقاط : 1651
تاريخ التسجيل : 22/10/2008

طبق اليوم...ايه انت صايم ماتنساش Empty
مُساهمةموضوع: رد: طبق اليوم...ايه انت صايم ماتنساش   طبق اليوم...ايه انت صايم ماتنساش Emptyالجمعة أغسطس 28, 2009 9:59 am

انا جيت اهو من تانى ومعايا هديه

بسم الله الرحمن الرحيم
محشى الكوسه
المقادير
1-2كيلو كوسه
2-كيلو ونصف ارز
3- كيلو طماطم حمرراء
4- خضرة او ما معناه بقدونس وكسبرة ونعنان يعنى ربتطين من كل نوع ماعدا النعناع بيكون عودين بس
5- معلقت ملح ومعلقة فلفل اسمر وملعقة بهارات
6-ملعقتين زيت وملعقة سمن او زبدة
الخطوات
اولا نقوم بتجهيز خلطة الحشو
وهى كلاتى
1-نقوم بتنظيف الارز وغسله جيدا
2-نقوم بفرم الطماطم فى الخلاط
3- نقوم بتقطيع الخضرة الى قطع صغيييرة جدااااااا ومتسويه جميعها
4-ونقوم بوضع الطماطم مع الخضرةوالزيت والسمن على النار لحين تسبيك الطماطم او بمعنى ان تتماسك جيدا
5-نضيف االى الطماطم بعد التسبيك الارز ونقوم بتقليبه جيدا
6-نقوم بتقوير الكوسه او ما معناه تفريغها مما بدخلها من حشو او ما نسميه نحن المصريين القلب
7-نقوم بحشو الكوسه بالخلطة التى صنعناها سابقا
8-للتسويه نقوم باخذ شوربه دجاجة او اى شوربه يعنى مثلا شوربه اى لحمة
ناخذ الشوربه ونضع منها على الكوسه فى الاناء حتى تغطى الشوربه كل الكوسه

ثم نتركها على النار حتى تتشرب او حتى يبداء الماء الموجود فى النقصان ونقوم بتخفيض النار قليلا
ونتركها وبعد حوالى عشر دقائق او خمس حسب النار التى نقوم بالتسويه عليها
وهكذا نجد عندنا الز محشى كوسه
الطريقة منقوله من الست الوالدة ربنا يخليهالى
قولو امين
وبالهناء والشفاء
تحياتى للجميع
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
midoellazez

midoellazez


ذكر
عدد الرسائل : 1733
العمر : 36
العمل/الترفيه : خالـــــى البـــــــال
الأوسمه : طبق اليوم...ايه انت صايم ماتنساش Mr
السٌّمعَة : 7
نقاط : 1160
تاريخ التسجيل : 23/08/2008

طبق اليوم...ايه انت صايم ماتنساش Empty
مُساهمةموضوع: رد: طبق اليوم...ايه انت صايم ماتنساش   طبق اليوم...ايه انت صايم ماتنساش Emptyالجمعة أغسطس 28, 2009 12:45 pm

ياسيدى على المحاااااااااشى الله الله الله
جيتى على الجرح
جوعتييييييييينى
مش هقول راى لان رايى معروف عنك وعن مواضيعك وعن المحشى منتظر
الفراخ البانية والمشوية اصلى بحبهم واى فراخ عموما
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
Handsomegirl

Handsomegirl


انثى
عدد الرسائل : 1536
العمر : 35
العمل/الترفيه : طالــــــــــــــــــــبة
الأوسمه : طبق اليوم...ايه انت صايم ماتنساش Tamauz
السٌّمعَة : 0
نقاط : 1651
تاريخ التسجيل : 22/10/2008

طبق اليوم...ايه انت صايم ماتنساش Empty
مُساهمةموضوع: رد: طبق اليوم...ايه انت صايم ماتنساش   طبق اليوم...ايه انت صايم ماتنساش Emptyالجمعة أغسطس 28, 2009 1:05 pm

يارب يكون عجبك بس اوعى تاكل ايدك وراه
ما انا عرفت انك بتحبه قولت اعملهولك خلى الفراخ لبكرة مش كله فى يوم واحد
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
حبيب الروح

حبيب الروح


انثى
عدد الرسائل : 5729
العمر : 33
العمل/الترفيه : طالــــــــــــــــــبة
الأوسمه : طبق اليوم...ايه انت صايم ماتنساش Master10
السٌّمعَة : 0
نقاط : 6707
تاريخ التسجيل : 26/07/2009

طبق اليوم...ايه انت صايم ماتنساش Empty
مُساهمةموضوع: رد: طبق اليوم...ايه انت صايم ماتنساش   طبق اليوم...ايه انت صايم ماتنساش Emptyالجمعة أغسطس 28, 2009 1:26 pm

ميدو طبقك كان حلو
بس نصيحه وانت بتسلق البيض
اوضع معها نصف ليمونه
وهذا لاخفاء رائحه البيض المعروفه
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
حبيب الروح

حبيب الروح


انثى
عدد الرسائل : 5729
العمر : 33
العمل/الترفيه : طالــــــــــــــــــبة
الأوسمه : طبق اليوم...ايه انت صايم ماتنساش Master10
السٌّمعَة : 0
نقاط : 6707
تاريخ التسجيل : 26/07/2009

طبق اليوم...ايه انت صايم ماتنساش Empty
مُساهمةموضوع: رد: طبق اليوم...ايه انت صايم ماتنساش   طبق اليوم...ايه انت صايم ماتنساش Emptyالجمعة أغسطس 28, 2009 1:28 pm

بجد اطباقك جميله وبنستفيد منها
تسلم ايدك
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
midoellazez

midoellazez


ذكر
عدد الرسائل : 1733
العمر : 36
العمل/الترفيه : خالـــــى البـــــــال
الأوسمه : طبق اليوم...ايه انت صايم ماتنساش Mr
السٌّمعَة : 7
نقاط : 1160
تاريخ التسجيل : 23/08/2008

طبق اليوم...ايه انت صايم ماتنساش Empty
مُساهمةموضوع: رد: طبق اليوم...ايه انت صايم ماتنساش   طبق اليوم...ايه انت صايم ماتنساش Emptyالجمعة أغسطس 28, 2009 1:45 pm

انتى يعنى handsomegirl هتعملى محشى كدة هاكلة حاف؟
مش لازم اى حاجة تبلع زى الفراخ مثلا وبعدين بكرة انا هاكل فراخ حاف مثلا
دة يبقى حرام مليش دعوة انا عايز الفراخ النهاردة يا اما هعين المحشى لبكرة
ويبقى بايت يرضيكى؟
مليش دعوة هه بس
حبيب الروح انتى مش متخيلة الطبق بتاعى دة تعبنى قد اية بجد فى انى اقف جنب البيض
لحاد ما يغلى واطلع مشكلة المرة اللى جاية هعملكم فول بالقوطة والفلفل والتوم دة بقى بتاعى
تخصصى
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
Handsomegirl

Handsomegirl


انثى
عدد الرسائل : 1536
العمر : 35
العمل/الترفيه : طالــــــــــــــــــــبة
الأوسمه : طبق اليوم...ايه انت صايم ماتنساش Tamauz
السٌّمعَة : 0
نقاط : 1651
تاريخ التسجيل : 22/10/2008

طبق اليوم...ايه انت صايم ماتنساش Empty
مُساهمةموضوع: رد: طبق اليوم...ايه انت صايم ماتنساش   طبق اليوم...ايه انت صايم ماتنساش Emptyالجمعة أغسطس 28, 2009 2:59 pm

انا مقدرش على زعلك ودى طريقة عمل الفراخ المشوية
طريقة عمل الفراخ المشوية
نحضر فرخة ونتبلها بالاتى
ملح فلفل بهارات زعتر بصلة مفرومة
نتبلها بالتوابل السابقة نتركها بالتتبيل لمدة ساعتان على الاقل
لو لم يكن عندك فى الفرن شوية فنضع الفرخة بداخل زجاجة ازاز ونملائها بالماءو نضعها داخل صنية وبها ماء
يارب تعجبك
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
Admin
Big Boss
Admin


ذكر
عدد الرسائل : 7241
العمر : 36
العمل/الترفيه : sayeeeeeeeeeeee3
الأوسمه : طبق اليوم...ايه انت صايم ماتنساش Master10
السٌّمعَة : 12
نقاط : 6390
تاريخ التسجيل : 22/08/2008

طبق اليوم...ايه انت صايم ماتنساش Empty
مُساهمةموضوع: رد: طبق اليوم...ايه انت صايم ماتنساش   طبق اليوم...ايه انت صايم ماتنساش Emptyالسبت أغسطس 29, 2009 12:17 am

لقد سال لعابي
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
https://naw3eyavoice.own0.com
midoellazez

midoellazez


ذكر
عدد الرسائل : 1733
العمر : 36
العمل/الترفيه : خالـــــى البـــــــال
الأوسمه : طبق اليوم...ايه انت صايم ماتنساش Mr
السٌّمعَة : 7
نقاط : 1160
تاريخ التسجيل : 23/08/2008

طبق اليوم...ايه انت صايم ماتنساش Empty
مُساهمةموضوع: رد: طبق اليوم...ايه انت صايم ماتنساش   طبق اليوم...ايه انت صايم ماتنساش Emptyالسبت أغسطس 29, 2009 7:41 am

انا جيييييييييييييت بطبق جااااااااامد
ارز احمر بالجمبرى
المقادير
1/2 كيلو ارز صغير الحبة ابيض
1/2 كيلو جمبرى مقشر
بصلة كبيرة الحجم
فصين ثوم
1/4 ملعقة كمون
ملح
زيت
جزرة مبشورة
الطريقة
يوضع الزيت فى القدر(الحلة يعنى او الطشت االحاجة يعنى اللى هتتعمل فيها)
نفرم البصلة ونضعها فى الزيت ونقلبها حتى تصبح بنية اللون قليلا
نضع الثوم ونقلبة حتى يعطينا الرائحة المطلوبة
نضع الجمبرى ونقلبة قليلا
ثم الكمون والجزر
ثم نضع كمية مياة مناسبة ونجعلها تغلى
ثم نغسل الارز ونضعة فى الماء مباشرة ونضع الملح بكمية مناسبة
نغطى القدر (الحلة يعنى او الطشت االحاجة يعنى اللى هتتعمل فيها) ونعلى علية النار وعندما يشرب الارز الماء نجعل النار تحتة خفيفة جدا
ويظل هكذا حتى السوا
وبالهنا والشفتشى
اية رايكم ؟؟؟
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
 
طبق اليوم...ايه انت صايم ماتنساش
الرجوع الى أعلى الصفحة 
صفحة 1 من اصل 2انتقل الى الصفحة : 1, 2  الصفحة التالية
 مواضيع مماثلة
-

صلاحيات هذا المنتدى:لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
naw3eyavoice :: منتدي الموضه والازياء :: قسم المطبخ-
انتقل الى: